Sådan køber du

Det er let at handle hos House of Finn Juhl – Copenhagen, både i showroomet i København og over Internettet.

I det fysiske showroom er det for private kunder meget som at handle i en hver anden forretning  - selvom vi dog er lidt anderledes  -  og vores veluddannede personale er altid glade for at rådgive om polstring, træ og indretning med Finn Juhls møbler.

For køb i showroomet er det muligt at betale med Dankort samt via kontooverførsel.

 

Køb uden for showroomet

For bestillinger foretaget uden for det fysiske showroom i København er det muligt at afgive ordrer via e-mail til mail@finnjuhl-copenhagen.dk

Følgende bedes oplyst ved bestilling:

·    Fulde Navn , evt. firmanavn

·    Leveringsadresse

·    E-mail til ordrebekræftelse og faktura

·    Telefonnummer i dag timerne.

·    Evt. Cvr. nummer

Efter køb fremsendes ordrebekræftelse via e-mail, hvor varespecifikationen fremgår, endelig faktura fremsendes via e-mail inden levering.
 

Levering og betaling

Vi tilbyder levering i hele landet inklusiv til alle brofaste øer.

Levering på Sjælland foregår som udgangspunkt med vores egen bil og personale, og i det øvrige Danmark med de bedste transportfirmaer.

Ved bestilling af møbler opkræves en acontobetaling på 50 % af fakturabeløbet, den resterende betaling opkræves umiddelbart inden levering via e-mail.

Betaling for køb foretaget uden for showroomet samt restbetalinger, kan foretages via kontooverførsel med henvisning til fakturanummer.  Vores bankoplysninger findes på den fremsendte faktura samt under kontakt her på siden.
 

Leveringstid

For kundespecifikke varer er leveringstiden som standard 6-8 uger fra ordre, længere leveringstid kan dog forekomme og dette vil da blive oplyst ved køb.

For lagervarer eller udstillingsmodeller er leveringstiden som standard 7-14 dage.
 

Reklamations- og returret

Returret: House of Finn Juhl – Copenhagen tilbyder 14 dages fuld returret på alle ikke kundespecifikke varer. Dette gælder både varer købt i showroomet samt som fjernsalg. Ved benyttelse af returretten skal varen tilbageleveres i original ubrudt emballage. Tilbagebetaling af købsbeløbet kan foretages via kontooverførsel eller kreditering af anvendte betalingskort.

For kundespecifikke varer tilbydes der ikke returret, ej heller for fjernsalg. For varer solgt under specielle kampagner eller tilbud tilbydes der ikke returret.

Reklamationsret: Jævnfør købeloven ydes der på alle varer 2 års garanti imod eventuelle fabrikationsfejl og mangler. Garantien omfatter ikke almindelig slitage, forkert anvendelse og vedligeholdelse samt vold.
 

Spørgsmål til at handle?

Vi sider klar ved mailen og telefonen til at besvare alle spørgsmål der måtte være i forbindelse med køb og levering, så tøv ikke med at kontakte os.